CENIK

Cenik selitev

 

Cena je seveda odvisna od opravljenih ur, število delavcev ter seveda razdalje med kraji selitve.  Vnos sedežne garniture v pritličje ali v 12 nadstropje sta namreč povsem različni selitvi, čeprav gre za isto sedežno garnituro. 

Cene selitve znašajo že od 30€/h,  seveda na ceno vpliva tudi število delavcev ter razdalja med kraji, različne so namreč tudi potrebe.  Mogoče potrebujete samo prevoz, ali pa potrebujete samo delavce za selitev. Mogoče selite samo iz nadstropja v nadstropje ali pa iz objekta na zbirne centre, zatorej tudi enotne cene selitev ni.

V kolikor načrtujete selitev, je najbolje, da se obrnete na naše kontaktne številke, pa vam bomo poslali cenik naših storitev ter se z kasnejšim pogovorom dogovorili za okvirno ceno ter seveda termin selitve. Selitve se namreč opravljajo večinoma ob vikendih zaradi zadržanosti med tednom, stranke namreč večinoma raje opravljajo selitve ob prostih dnevih.

 

Cenik hišnih mojstrov

 

Ure naših mojstrov znašajo že od 11 €/h naprej. Razumljivo je seveda, da zamenjava tesnilke na pipi ali sečnja in odvoz vejevja nista v istem cenovnem razredu. Obisk našega mojstra za popravilo manjših napak in okvar na domu stane 22 €/h  in v ceni je seveda vštet prevoz po Štajersko-Podravski regiji ter drobni material.

V primeru večjih del je ogled in predračun brezplačen. Našim strankam tudi svetujemo in seveda pridemo tudi ob sobotah in nedeljah