ČIŠČENJE ODTOKOV MARIBOR

Se vam je zamašil odtok? Potem ste na pravi strani. Izvajamo čiščenje odtočnih cevi z mehanskim čiščenjem kakor tudi z kemijskim čiščenjem.

 

Čiščenje odtokov ni tako preprosto kakor se zdi. V odtočnih ceveh se namreč nabira tako umazanija kakor tudi ostanki detergentov iz pomivalnih strojev. Vsak je namreč poizkusil očistiti odtok z kisom in sodo bikarbono.  Ta način čiščenja odtokov seveda deluje pri majhnih zamašitvah. Pri malo bolj zamašenih odtokih pa ta način čiščenja odtokov ne obrodi sadov.

 

Mehansko čiščenje odtokov je najboljši način čiščenja odtokov. Z posebno napravo v odtok vstavimo jeklenico katera vrta po odtočnih ceveh do zamaška, ki ga posledično z vrtanjem odstrani. Ko se zamašen odtok enkrat odmaši se nadaljuje z kemičnim čiščenjem odtokov.  V cevi se nalije razmaščevalna raztopina, ki odtočne cevi razmasti, nakar jo je potrebno z vročo vodo splahniti.

 

 

Čiščenje odtokov se ponavadi najprej lotijo stranke same, kar seveda ne priporočamo. Velikokrat se namreč zgodi, da se namesto odmašitve odtoka zgodi ravno nasprotno, odtok se še bolj zamaši. Posledično je nam čiščenje takšnega odtoka težje, zato vam priporočamo, da v primeru zamašitve odtoka prvo poizkusite z raztopinami za čiščenje odtokov.

 

Strokovno izvajamo čiščenje odtočnih cevi in sifonov.

  • Nudimo vam strojno mehansko čiščenje
  • Opravljamo kemijsko čiščenje
  • Visokotlačno čiščenje
  • Pregled z video kamero

 

ČIŠČENJE ODTOKOV MARIBOR