ODVOZ KOSOVNIH ODPADKOV

Selitveni servis Maribor Ptuj Ormož večinoma deluje na področju Štajerske regije. S profesionalnim pristopom in izkušnjami vam v selitvenem servisu Maribor zagotovimo hitro selitev brez nepotrebnih zapletov ter kvalitetno poskrbimo tudi za zaščito in ustrezno pripravo na prevoz.

 

Selitveni servis Maribor Ptuj vam nudi vse vrste selitev, seveda so stvari, ki potrebujejo večjo pazljivost ali pa je njihova teža malo večja. V takih primerih je potrebno selitveni servis Maribor Ptuj prej obvestiti, da najdemo rešitev za nastalo težavo.

 

Prav tako selitveni servis Maribor Ptuj nudi kosovne odvoze na zbirne centre ali drugo lokacijo po želji stranke. Stavbeno pohištvo ali predmeti, ki so se obrabili ali polomili odpeljemo na zbirni center, kjer jih ustrezno deponirajo.

 

Pomoč pri selitvah je seveda standardni del selitvenega servisa Maribor Ptuj.  V kolikor imate lasten prevoz ali pač le potrebujete pomoč za selitev iz enega nadstropja v drugo smo seveda v selitvenem servisu na voljo. Najamete lahko delavce, ki vam to z veseljem uredijo.

 

kosovni odvoz

 

ODVOZ KOSOVNIH ODPADKOV