ČIŠČENJE KLETI IN PODSTREŠIJ

Je vaša klet polna stvari za katere ste mislili, da jih boste še potrebovali? Potem je čas, da se odločite za izpraznitev prostorov ter naredite prostor za stvari, ki v prostor sodijo.  V okviru naših storitev vam nudimo čiščenje kleti, čiščenje kletnih prostorov, čiščenje podstrešij, čiščenje garaž

 

S strokovnim osebjem vam vaše stvari odpeljemo na zbirni center, kjer predmete ustrezno ločimo v ustrezne zbiralnike. Kletne prostore očistimo ter nesnago pometemo in odpeljemo.  Pri čiščenju kleti se velikokrat srečujemo tudi z iztrebki podgan ali miši zato smo ustrezno zaščiteni. Čiščenje kleti namreč ni samo odvoz par stolov ampak je velikokrat kar konkreten zalogaj. Velikokrat se namreč v kleteh nahajajo tudi težji predmeti, ki jih je potrebno pri čiščenju iznesti.

 

Potrebujete čiščenje podstrešij? Čiščenje podstrešij včasih ni tako enostavno kot se sliši. Velikokrat je namreč izolacija dotrajana in je potrebna ustrezna oprema. Pri čiščenju podstrešij se seveda srečujemo tudi z iztrebki perjadi ter velikokrat tudi kakšno mrtvo živaljo zato se preden se lotimo čiščenja podstrešij ustrezno zaščitimo. Izolacija podstrešij v preteklosti ni bila tako kvalitetna kot je sedaj in na podstrešjih dobesedno razpade zato je pri čiščenju podstrešij potrebna dobra zaščita kajti odpadni material, ki nastaja pri čiščenju in lebdi v zraku zdravju nikakor ni prijazen. Prav tako koz izolacija so ptičji iztrebki zelo nevarni za prenos bolezni, zatorej je pri čiščenju podstrešij potrebna dobra zaščita ter ustrezno rokovanje.

 

 

Čistite garažo? Nobenega problema. Pri vseh opravilih je čiščenje garaže še najhitrejše. Ravno tako kot pri čiščenju kleti in kletnih prostorov se tudi srečujemo z kakšno mrtvo živaljo v kotih ter kakšnimi iztrebki. Pri čiščenju garaže par tako uporabljamo vsa potrebna zaščitna sredstva kaj kmalu se namreč zgodi, da se pod kakšnim predmetom nahaja kakšna živalca.

 

Pri čiščenje kleti, garaž, podstrešij je včasih potrebno imeti dober želodec. Mi ga imamo, kar je nekomu v breme je nam v veselje. Pokličite nas z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

 

ČIŠČENJE KLETI IN PODSTREŠIJ