SELITVENI SERVIS MARIBOR

Selitveni servis Maribor Ptuj Ormož večinoma deluje na področju Štajerske regije. S profesionalnim pristopom in izkušnjami vam v selitvenem servisu Maribor zagotovimo hitro selitev brez nepotrebnih zapletov ter kvalitetno poskrbimo tudi za zaščito in ustrezno pripravo na prevoz.

 

Selitveni servis Maribor  vam nudi vse vrste selitev, seveda so stvari, ki potrebujejo večjo pazljivost ali pa je njihova teža malo večja. V takih primerih je potrebno selitveni servis Maribor Ptuj prej obvestiti, da najdemo rešitev za nastalo težavo.

 

Prav tako selitveni servis Maribor Ptuj nudi kosovne odvoze na zbirne centre ali drugo lokacijo po želji stranke. Stavbeno pohištvo ali predmeti, ki so se obrabili ali polomili odpeljemo na zbirni center, kjer jih ustrezno deponirajo.

 

Pomoč pri selitvah je seveda standardni del selitvenega servisa Maribor.  V kolikor imate lasten prevoz ali pač le potrebujete pomoč za selitev iz enega nadstropja v drugo smo seveda v selitvenem servisu na voljo. Najamete lahko delavce, ki vam to z veseljem uredijo.

 

 

 

Demontaža pohištva je sestavni del selitev. V selitvenem servisu Maribor Ptuj vršimo demontažo pohištva in jo ustrezno zaščitimo, montažo pohištva pa prepuščamo našim podizvajalcem stavbenega pohištva. Nemalokrat se namreč zgodi, da pohištvo ne ustreza gabaritom sobe in je potrebna prilagoditev pohištva, ki jo selitveni servis Maribor Ptuj prepušča kvalificiranim in ustrezno podkovanim mojstrom. Vsak raje želi, da njegovo pohištvo iz mahagonija po meri prilagodi ustrezno podkovani mojster.

 

Pakiranje in zaščita stvari je pri selitvi ključnega pomena. V selitvenem servisu Maribor  to opravljamo z zaščitno folijo, stiroporjem ter drugimi ustreznimi materiali. Velikokrat stranke same opravijo pakiranje in zaščito, vendar je v takšnih primerih potrebna velika pazljivost. Škatle iz kartona namreč prenesejo le določeno težko. Nemalokrat se zgodi, da so kartonaste škatle preveč napolnjene in se ob dvigu strgajo. Isto velja za plastične vrečke.  Potrebno je vedeti, da se pri selitvi predmeti lahko poškodujejo in je ustrezna zaščita za občutljive stvari zelo pomembna zadeva

 

Cena, prava malenkost v primerjavi z izgubljenimi živci ali prevrnjenih omarah in polomljenim tv sprejemnikom v lastni režiji. Selitveni servis Maribor ima strokovne ljudi z ustrezno opremo in moto: kar je vam pretežko, je nam v veselje. Verjemite nam, da ne želite prepustiti selitev desetim  kolegom, ki nikoli v življenju niso dvignili težjega kot mobitel po možnosti celo podkrepljenimi z maligani vaše vredne predmete ter občutljive svari.

 

Cenik selitvenih storitev je seveda odvisen od opravljenih ur, število selivcev,  kilometrine ter zahtevnosti selitve. Spravilo sedežne garniture iz stanovanjske hiše v pritličju na dvorišče ali spravilo sedežne garniture v 12 nadstropje sta cenovno dve različni stvari, čeprav gre za isto sedežno garnituro.  V kolikor razmišljate v selitvi, nam to sporočite pa vam bomo poslali cenik selitvenega servisa Maribor, kjer si boste ogledali vse cene in jih lahko primerjali z drugimi.

 

Selitveni servis Maribor, vam seveda želi uspešno izpeljano selitev in vemo, da je selitev stresen dogodek in zalogaj za vsakega posameznika, zato prepustite delo ustreznim profesionalno usposobljenim delavcem.

 

 

 

SELITVENI SERVIS MARIBOR