IZPRAZNITVE POSLOVNIH PROSTOROV

Izpraznitve poslovnih prostorov večinoma opravljamo na področju Štajerske regije. S profesionalnim pristopom in izkušnjami vam selitev poslovnih prostorov preselimo hitro ter brez nepotrebnih zapletov. Kvalitetno poskrbimo tudi za zaščito in ustrezno pripravo na prevoz.

 

Selitveni servis vam nudi vse vrste preselitve poslovnih prostorov, seveda so stvari, ki potrebujejo večjo pazljivost ali pa je njihova teža malo večja. V takih primerih nas je potrebno prej obvestiti, da najdemo rešitev za nastalo težavo.

 

Prav tako se pri izpraznitvi poslovnih prostorov ali pisarn najdejo predmeti, ki ne služijo več svojemu namenu. Pri izpraznitvi pisarn takšne predmete odpeljemo na zbirne centre ali drugo lokacijo po želji stranke. Stavbeno pohištvo ali predmeti iz pisarn, ki so se obrabili ali polomili in ne služijo več namenu pa odpeljemo na zbirni center, kjer jih ustrezno deponirajo.

 

 

Pomoč pri selitvi pisarn je seveda standardni del selitvene izpraznitve poslovnih prostorov.  V kolikor imate lasten prevoz ali pač le potrebujete pomoč za selitev iz enega nadstropja v drugo smo seveda v selitvenem servisu na voljo. Najamete lahko delavce, ki vam to z veseljem uredijo.

 

Demontaža pohištva v pisarnah je sestavni del selitev. V našem selitvenem servisu vršimo demontažo pohištva in jo ustrezno zaščitimo, montažo pohištva pa prepuščamo našim podizvajalcem  stavbenega pohištva. Nemalokrat se namreč zgodi, da pohištvo ne ustreza gabaritom sobe in je potrebna prilagoditev pohištva, ki jo prepuščamo kvalificiranim in ustrezno podkovanim mojstrom. Vsak raje želi, da se pisarniško pohištvo iz mahagonija po meri ustrezno prilagodi z podkovanim mojstrom.

 

Pakiranje in zaščita stvari je pri preselitvi pisarniške opreme ključnega pomena. V našem selitvenem servisu to opravljamo z zaščitno folijo, stiroporjem ter drugimi ustreznimi materiali. Velikokrat stranke same opravijo pakiranje in zaščito, vendar je v takšnih primerih potrebna velika pazljivost. Škatle iz kartona namreč prenesejo le določeno težko. Nemalokrat se zgodi, da so kartonaste škatle preveč napolnjene s fascikli in se ob dvigu strgajo. Isto velja za plastične vrečke.  Potrebno je vedeti, da se pri selitvi predmeti lahko poškodujejo in je ustrezna zaščita za občutljive stvari zelo pomembna zadeva

 

Cena, prava malenkost v primerjavi z izgubljenimi živci ali prevrnjenih omarah ali polomljenimi računalniki v lastni režiji.  Naš selitveni servis ima strokovne ljudi z ustrezno opremo in moto: kar je nekomu težko, je nam v veselje. Verjemite nam, da ne želite prepustiti selitev desetim  kolegom, ki nikoli v življenju niso dvignili težjega kot mobitel po možnosti celo podkrepljenimi z maligani, vaše vredne predmete ter občutljive svari.

 

Cenik izpraznitve poslovnega prostora je seveda odvisen od opravljenih ur, število selivcev,  kilometrine ter zahtevnosti selitve.  V kolikor razmišljate premestitvi pisarne na drugo lokacijo, nam to sporočite pa vam bomo poslali cenik našega selitvenega servisa, kjer si boste ogledali vse cene in jih lahko primerjali z drugimi.

 

Pri izpraznitvi poslovnih prostorov, vam seveda želimo uspešno izpeljano selitev in vemo, da je selitev stresen dogodek in zalogaj za vsakogar, zato prepustite delo ustreznim profesionalno usposobljenim delavcem.

 

 

 

 

IZPRAZNITVE POSLOVNIH PROSTOROV